Snelzoeken:

 

                                                              MARIA GALLAND

 

       www.schoonheidssalonbeautyinn.nl   www.schoonheidssalonbeautyinn.nl  www.schoonheidssalonbeautyinn.nl

 

   Wij werken met het merk MARIA GALLAND.        

 

                HISTORIE

                       Op het spoor van de schoonheid.

Al meer dan 50 jaar heeft Maria Galland een grote opdracht: de innerlijke en uiterlijke schoonheid in harmonie brengen.De Grande Dame Maria Galland had zelf al het inzicht , dat de huid een ,,mozaïek is van verschillende behoeften", waarvan de uitstraling in stand kan worden gehouden met ,,schoonheid op maat".Helemaal persoonlijk.

 

Samen met een dermatoloog ontwikkelde de Francaise aan het begin van de jaren 60 een uniek concept: behandelingssystmen, die heel persoonlijk ingaan op elke afzonderlijke huidzone.

De klassieker Masque Modelant werd geboren. In haar huis in Parijs bood ze bijzondere schoonheidsbehandelingen aan, waar grote respons op was. Al vrij snel volgenden de eerste onderzoekslaboratoria en productiecentra.Korte tijd later opende Maria Galland in de prachtige straat Rue Chateaubriand haar eerste schoonheidsinstituut.

 

Vandaag de dag leeft haar idee van individuele schoonheidsverzorging voort in meer dan 40 landen, 10.000 instituten en 400 luxe hotels en wordt deze visie verder ontwikkeld. Met een hoogwaardig productassortiment, unieke behandelingsconcepten en een sterk gevoel voor innovatie. Daarbij heeft dit internationale huidverzorgingsmerk tot op de dag van vandaag één element behouden: haar persoolijkheid, haar levensvreugde en natuurlijk .... haar Parijse charme.

 

      www.schoonheidssalonbeautyinn.nl  www.schoonheidssalonbeautyinn.nl  www.schoonheidssalonbeautyinn.nl  www.schoonheidssalonbeautyinn.nl